menu
Word Lid
Verkiezingen sluipen meer en meer de raden binnen

De nationale en lokale verkiezingen 2024 komen stilaan dichterbij en de peilingen die daar al even aan vooraf gaan, beginnen te wegen. Bij zowat alle Berlaarse fracties raken de zenuwen gespannen en dat laat zich meer en meer voelen tijdens de vergaderingen van de raden en commissies. De bestuursmeerderheid schermt zich steeds verder af en drukt in het voorstellen van grote investeringen en projecten het gaspedaal extra in. Oppositiepartijen proberen zich, soms hopeloos, te profileren en pikken mekaars vragen en voorstellen in.

Dat heeft uiteraard alles te maken met de bijzonder gunstige peilingen waarvan ook in Berlaar het Vlaams Belang de vruchten zal plukken. De verkiezingsuitslag van de traditionele fracties en dus ook van de Berlaarse besturende partijen CD&V en N-VA is meer dan voorheen onzeker. Wie Berlaar vanaf december 2024 zal besturen, is momenteel onvoorspelbaar. Het reële verkiezingsresultaat van Vlaams Belang Berlaar zal daarvoor bepalend zijn.

Dat maakt het er voor ons echter niet simpeler op. De buit is immers nog niet binnen. We zullen helpende handen en al zeker gedreven kandidaten nodig hebben. Voelt u zich geroepen ? Word dan alvast lid via de knop ‘word lid’ op de startpagina van deze webstek.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF