menu
Word Lid
Hoe Tjeef kan het worden ?

Luisteren naar wat leeft in dat landelijk Vlaanderen: dat is de boodschap.” “Het is - denk ik - terecht dat wij als partij een bezorgdheid hebben ten aanzien van de toestand van ons mooi landelijk Vlaanderen en wij zijn van mening dat dit ook een toekomst moet hebben, en dat we die moeten zien te versterken de komende jaren.” Deze uitspraken van CD&V-partijvoorzitter Sammy Mahdi tijdens een VRT-interview worden nog eens aangevuld met een ‘respect voor landbouwers’ in een kaartje met de titel ‘Trots op Berlaar’ dat de lokale afdeling van de Tjeven-parij – zoals ze zichzelf noemt – in Berlaar buste.

Dat hun CD&V-staatssecretaris Nicole de Moor het landelijke Berlaar intussen overlaadt met een asielcentrum waarin al meer dan 600 asielzoekers zijn ondergebracht en daarmee het maatschappelijk weefsel van de gemeente zwaar onder druk zet. Dat we meer en meer moeten horen van onze inwoners dat ‘Berlaar Balder niet meer is’. Dat er dus helemaal niet is geluisterd naar wat de inwoners van Berlaar vinden, dat vergeten deze Tjeven blijkbaar liever.

‘Trots op Berlaar’, deze slogan geïnspireerd op de campagne ‘Trots Vlaming & Berlaarnaar !’ die Vlaams Belang Berlaar enkele jaren geleden lanceerde, kan maar betekenis krijgen wanneer onze inwoners opnieuw op de eerste plaats worden gezet. En daar kan en zal alleen het Vlaams Belang voor zorgen !

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF