menu
Word Lid
Gemeenteraadsverkiezingen: de eerste nieuwe gezichten

Dat Dirk Aras de lijst nog één keer zal trekken, stond al een tijd vast. Dat Johnny De Cort die intussen al enkele jaren het afdelingsbestuur versterkt, plaats 3 zal innemen ook. Vandaag voegen we daar een nieuw gezicht aan toe: Eric Stuy, Commissaris van politie op rust.

Het is duidelijk dat het Vlaams Belang zijn kernthema's niet los laat: veiligheid blijft een prioritair verkiezingsthema. 

Het was Eric opgevallen dat de jongste Gemeente- en Stadsmonitor aangaf dat slechts 23% van de Berlaarse inwoners bevestigt vertrouwen te hebben in het huidige gemeentebestuur. Daarbij blijkt ook dat het onveiligheidsgevoel zeer opvallend gestegen is tussen 2020 en 2023: van 2% naar 11% ! Eric wil daarin, samen met het Vlaams Belang, verandering brengen. Een rol in de gemeenteraad ziet hij als een verlenging van zijn politionele loopbaan waarbij hij zijn ondervinding ten dienste kan stellen van de Berlaarse bevolking. Zijn verwachting voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is dat er eindelijk een einde wordt gemaakt aan het ondemocratische ‘cordon sanitaire’ en er geluisterd wordt naar de bevolking !

Eric zal je samen met Dirk en Johnny vinden aan de kop van de lijst !

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF