menu
Word Lid
Filip Dewinter stelt zijn boek ‘Omvolking’ voor in Berlaar

Op uitnodiging van Voorpost Antwerpen-Kempen en Vlaams Belang Berlaar komt

Vlaams volksvertegenwoordiger Filip Dewinter zijn boek ‘Omvolking’ voorstellen in Berlaar.

Zaterdag 15 april om 20.00 uur

Zaal Berkenhof – Misstraat 70 Berlaar

Op straat, bij de bakker, in het warenhuis, … we horen het almaar vaker: ‘Berlaar is Balder niet meer’. Berlaar is de afgelopen jaren zichtbaar veranderd. Het Balderse maatschappelijke weefsel staat sterk onder druk. De komst van een asielcentrum waarin honderden asielzoekers worden ondergebracht, heeft dat op enkele weken tijd nog enorm versneld. Inwoners die het Vlaams Belang daar spontaan over aanspreken doen dat niet vanuit een opgehemeld verleden, maar omdat zij zich meer en meer vervreemd voelen van hun vertrouwde Berlaarse omgeving.

“Omvolking … werkelijkheid of mythe? Waarheid of leugen? Realiteit of complottheorie? Het antwoord hangt grotendeels af van de definitie die men aan het begrip omvolking geeft. Voor de inwoners van Berlaar die de veranderingen dagelijks aanvoelen, betekent het dat ze zich niet meer thuis en veilig voelen in de eigen gemeente. Dat is elders helaas ook het geval. In heel wat wijken, steden en gemeenten zijn de oorspronkelijke bewoners een minderheid geworden.

Is de omvolking een bewuste strategie van de multiculturele elite en de pro-immigratielobby om de Europese bevolking te vervangen door een andere bevolking en daarmee ook een einde te maken aan de Europese beschaving, cultuur en identiteit of is de omvolking alleen maar een simpele vaststelling van feiten en omstandigheden, een niet te stuiten noodlottige evolutie die het gevolg is van de massa-immigratie en van de demografische neergang en de vergrijzing van de Europese autochtone bevolking? Is de omvolking een middel om de globalisering, mondialisering en multiculturalisering te realiseren of is de omvolking het gevolg van het globalisme en het multiculturalisme?

Filip Dewinter beantwoordt deze vragen en zal aantonen wat de oorzaken zijn van deze omvolking en wat we er tegen kunnen doen.

Een avond om niet te missen ! Gratis inkom.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF