menu
Word Lid
13 oktober gaat niet over een parking !

Het geruzie en de intussen breed uitgesmeerde onenigheid binnen het gemeentebestuur, kan de indruk wekken dat de verkiezingen aanstaande zondag in Berlaar gaan over de vraag of u een parking voor deur wil of niet. Dat is echter helemaal niet het geval. De essentiële vraag waarover het wel gaat, is waar we heen willen met onze gemeente de komende zes jaar. Met Heikant, Gestel en Berlaar.

In onze steden leven steeds meer Vlamingen in een buurt die ze nog amper herkennen. Wie kan, trekt er weg. Berlaar kent intussen inwijking vanuit Antwerpen, Mechelen, zelfs vanuit de rand rond Vilvoorde. Criminele fenomenen – met drugs als uitschieter – spreiden zich steeds verder uit over de Kempen. De verkeersdruk neemt toe, prijzen van huizen en appartementen schieten omhoog, wonen wordt steeds duurder. De Kempische plattelandsgemeenten zijn meer en meer aan het verstedelijken en dreigen hun eigenheid te verliezen. Ook Berlaar. En ja, de komst van het asielcentrum heeft dat nog versterkt.

Berlaar moet Balder blijven’ is geen slogan uitgevonden door het Vlaams Belang. Nee, helemaal niet. De bevinding dat Berlaar steeds minder Balder is, komt van onze inwoners zelf en is veel te belangrijk om die niet op te pikken. De vraag die u aanstaande zondag moet beantwoorden is dus niet of u ja dan nee een parking wil voor de deur. Wel, of u de eigenheid van onze gemeente wil vrijwaren of niet ? Met een stem voor het Vlaams Belang maakt u het antwoord heel duidelijk: Berlaar, Heikant en Gestel moeten van ons blijven ! Leefbaar, Vlaams en veilig.

Dirk Aras

Lijsttrekker Vlaams Belang

U kiest geldig wanneer u stemt bovenaan de lijst Vlaams Belang of wanneer u kiest voor een of meer kandidaten op de lijst Vlaams Belang.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF